За удобен и мирен сон! Eдинечен или двоен микрофибер јорган со димензии по Ваш избор - 380 ден. Feather pillow assorted (перница со пердуви) - 380 ден. / Бебешки сет од перница и бебешко јорганче - 380 ден. Ergonomic pillow перница со мемори пена - 600 ден. / Стандардна memory pillow перница со мемори блок - 450 ден. од „Comfy Angel“