Месечна членарина за фитнес за деца од 3 - 9 год. - 750 ден. / Месечна членарина за групна фитнес активност - комбинација од пилатес, аеробик и кружен тренинг - 750 ден. / Месечна членарина за фитнес за мажи Extreme Workout - 750 ден. во G-Fitness (Голден Фитнес)

Месечна членарина за фитнес за деца од 3 - 9 год.  - 50%
G-Fitness (Голден фитнес) - Аеродром
Месечна членарина за фитнес за деца од 3 - 9 год. 
Уште 4 дена и 9 ч.
 
Месечна членарина за групна фитнес активност - комбинација од пилатес, аеробик и кружен тренинг - 50%
G-Fitness (Голден фитнес) - Аеродром
Месечна членарина за групна фитнес активност - комбинација од пил...
Уште 4 дена и 9 ч.
 
Месечна членарина за групна фитнес активност за мажи - Extreme Workout - 50%
G-Fitness (Голден фитнес) - Аеродром
Месечна членарина за групна фитнес активност за мажи - Extreme Wo...
Уште 4 дена и 9 ч.