Уникатни парчиња накит со Swarovski елементи идеални за дополнување на Вашиот совршен изглед. Алки, ланчиња и обетки со цени почнувајќи од 1300 ден. во Ninabox®

Ninabox® “Three Of Life” алка (со Swarovski елементи) - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® “Three Of Life” алка (со Swarovski елементи)
Уште 2 дена и 2 ч.
 
Ninabox® “Infinity” алка (со Swarovski елементи) - 55%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® “Infinity” алка (со Swarovski елементи)
Уште 2 дена и 2 ч.
 
Ninabox® “Adorable Heart” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® “Adorable Heart” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 2 дена и 2 ч.
 1/1 Купувач
 Ninabox® “Party Flower” ланче (со Swarovski елементи) - 55%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
 Ninabox® “Party Flower” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 2 дена и 2 ч.
 1/1 Купувач
Ninabox® “Purple heart - white crystal” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® “Purple heart - white crystal” ланче (со Swarovski елеме...
Уште 2 дена и 2 ч.
 1/1 Купувач
Ninabox® “Red cercle - blue crystal” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® “Red cercle - blue crystal” ланче (со Swarovski елементи...
Уште 2 дена и 2 ч.
 1/1 Купувач
Ninabox® “Swan Love” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® “Swan Love” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 2 дена и 2 ч.
 
 Ninabox® “Double Heart” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
 Ninabox® “Double Heart” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 2 дена и 2 ч.
 
Ninabox® “Tirkiz Set” ланче (со Swarovski елементи) - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® “Tirkiz Set” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 2 дена и 2 ч.