Ninabox® накит со Swarovski елементи, oрганска козметика, апарат против брчки, сет за чистење на лице и кожа, масажер за зголемување на гради, греач за вулкански камења, уред за професионална нега на нокти, Black Mask за отстранување на црнките од кожата, 30% попуст во парфимерија „Loris“ и уште многу други женски аксесоари со цени почнувајќи од само 29 ден.