Super Ortho“ - Специјализирана продавница за ортопедски помагала и масажери

Масажер - софа - 26%
Super Ortho
Масажер - софа
Уште 4 дена и 23 ч.
 
Апарат за магнетна терапија - 34%
Super Ortho
Апарат за магнетна терапија
Уште 4 дена и 23 ч.
 
Перница - масажер за врат - 49%
Super Ortho
Перница - масажер за врат
Уште 4 дена и 23 ч.
 
Масажер за нозе - 26%
Super Ortho
Масажер за нозе
Уште 4 дена и 23 ч.
 
Шиатсу масажер за врат - 43%
Super Ortho
Шиатсу масажер за врат
Уште 4 дена и 23 ч.