За кристално чист воздух и здрав живот! Прочистувач на воздух до 50м3 модел - Plasma Air Cleaner PA600 Emed - 4900 ден. / Прочистувач на воздух - модел Мi Air Purifier 2S - 10.999 ден. Прочистувач на воздух MIDEA KJ350G-S1 - 7999 ден.