Апарат за еспресо + 2 год. гаранција - 3999 ден / Апарат за палачинки - 1399 ден / Апарат за крофни - 1099 ден / Апарат за вафли - 1199 ден и многу други мали кујнски апарати достапни по одлични цени

Апарат за еспресо кафе и капучино - 20%
OnlineShopping Mk
Апарат за еспресо кафе и капучино
Уште 3 дена и 3 ч.
 1 Купувач
Eлектрично ѓезве SuTai - 22%
OnlineShopping Mk
Eлектрично ѓезве SuTai
Уште 3 дена и 3 ч.
 
Електричен бокал од 2л + електрично ѓезве Sinbo - 33%
OnlineShopping Mk
Електричен бокал од 2л + електрично ѓезве Sinbo
Уште 3 дена и 3 ч.
 3 Купувачи
ST кафемат
OnlineShopping Mk
ST кафемат
Уште 3 дена и 3 ч.
 
ST голем грил тостер
OnlineShopping Mk
ST голем грил тостер
Уште 3 дена и 3 ч.
 
Тостер VIVAX TS-7501 BLS
OnlineShopping Mk
Тостер VIVAX TS-7501 BLS
Уште 3 дена и 3 ч.
 
Апарат за крофни
OnlineShopping Mk
Апарат за крофни
Уште 3 дена и 3 ч.
 2 Купувачи
Апарат за вафли - Vivax WM-900WH
OnlineShopping Mk
Апарат за вафли - Vivax WM-900WH
Уште 3 дена и 3 ч.
 1 Купувач