За удобен и мирен сон!  Eдинечен или двоен микрофибер јорган со димензии по Ваш избор - 390 ден. Feather pillow assorted (перница со пердуви) - 390 ден. / Бебешки сет од перница и бебешко јорганче - 390 ден. Ergonomic pillow перница со мемори пена - 690 ден. / Стандардна memory pillow перница со мемори блок - 399 ден. од „Comfy Angel“