Единечен или јога дупли чаршав - од 290 ден. / Фротирен чаршав со димензии и боја по избор - од 497 ден. / Единечен или дупли фротирен двобоен прекривач - од 1030 ден. / Единечен или дупли еднобоен прекривач - од 720 ден. / Детски прекривач „Bart Simpson“ - 530 ден. од „Жанет Експорт