Штедливи сијалици, лед лампи, вградливи панели, лед филтри за чешми и тушеви, лед светла за читање на книги и уште многу други производи за осветлување на Вашиот дом со цени почнувајќи од само 55 ден.

Две лед светлечки ѕивани
Тесла Лед
Две лед светлечки ѕивани
Уште 4 дена и 18 ч.
 4 Купувачи
Џебна лампа Super Strong - 50%
Тесла Лед
Џебна лампа Super Strong
Уште 4 дена и 18 ч.
 11 Купувачи
Сијалици - модел DSST CL A 14W или DSST CLA 9W   - 25%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Сијалици - модел DSST CL A 14W или DSST CLA 9W  
Уште 4 дена и 18 ч.
 
Штедливи сијалици - модел DST MTW 20W или DST MTW 23W - 30%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Штедливи сијалици - модел DST MTW 20W или DST MTW 23W
Уште 4 дена и 18 ч.
 
ЛЕД светлосно огледало за шминкање  - 63%
Тесла Лед
ЛЕД светлосно огледало за шминкање 
Уште 4 дена и 18 ч.
 
ЛЕД светло за аквариум - 48%
Тесла Лед
ЛЕД светло за аквариум
Уште 4 дена и 18 ч.
 2 Купувачи
LED соларна сијалица - 46%
Тесла Лед
LED соларна сијалица
Уште 4 дена и 18 ч.
 2 Купувачи
Задно светло за велосипед Solar - 63%
Тесла Лед
Задно светло за велосипед Solar
Уште 4 дена и 18 ч.
 3 Купувачи
Лед ламба со латиумски батерии - 48%
Тесла Лед
Лед ламба со латиумски батерии
Уште 4 дена и 18 ч.
 
ЛЕД вградливи панели од 18W - 38%
Тесла Лед
ЛЕД вградливи панели од 18W
Уште 4 дена и 18 ч.
 2 Купувачи
Фасонка со кабел во боја по избор  - 85%
Тесла Лед
Фасонка со кабел во боја по избор 
Уште 4 дена и 18 ч.
 8 Купувачи
ЛЕД филтер за чешма - 44%
Тесла Лед
ЛЕД филтер за чешма
Уште 4 дена и 18 ч.
 5 Купувачи
ЛЕД сијалица со јачина од 9W, 12W или 18W - 71%
Тесла Лед
ЛЕД сијалица со јачина од 9W, 12W или 18W
Уште 4 дена и 18 ч.
 44 Купувачи
ЛЕД светлечка рачка за туш - 57%
Тесла Лед
ЛЕД светлечка рачка за туш
Уште 4 дена и 18 ч.
 4 Купувачи
ЛЕД задно ласерско светло за велосипед со батерии - 51%
Тесла Лед
ЛЕД задно ласерско светло за велосипед со батерии
Уште 4 дена и 18 ч.
 4 Купувачи