MaxiVita здрава коса - 30 таблети - 217 ден. / STOLZ крем за лице со слуз од полжав 150 мл - 462 ден. / VB кристален дезодоранс - 320гр - 220 ден. / Колаген ФОРТЕ 60 капсули - 700 ден.