За топол дом во студените зимски денови и заштеда на електричната енергија - штедливи греалки со 1 год. гаранција и цени почнувајќи од 699 ден.

DYNAMIC метална конвектор греалка од 2000W - 15%
Online Shopping Mk
DYNAMIC метална конвектор греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 1 Купувач
DYNAMIC кварцна греалка - 26%
Online Shopping Mk
DYNAMIC кварцна греалка
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC кварцна греалка од 2000W - 6%
Online Shopping Mk
DYNAMIC кварцна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC кварцна греалка - 27%
Online Shopping Mk
DYNAMIC кварцна греалка
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC кварцна греалка - 20%
Online Shopping Mk
DYNAMIC кварцна греалка
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC греалка на плин - 10%
Online Shopping Mk
DYNAMIC греалка на плин
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC инфрацрвена греалка од 1500W - 10%
Online Shopping Mk
DYNAMIC инфрацрвена греалка од 1500W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC плинска греалка - печурка - 5%
Online Shopping Mk
DYNAMIC плинска греалка - печурка
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC плинска греалка - печурка - 5%
Online Shopping Mk
DYNAMIC плинска греалка - печурка
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC греалка конвектор CH-2000B - 18%
Online Shopping Mk
DYNAMIC греалка конвектор CH-2000B
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC панелна греалка  - 11%
Online Shopping Mk
DYNAMIC панелна греалка 
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC панелна греалка HPB-2N - 13%
Online Shopping Mk
DYNAMIC панелна греалка HPB-2N
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC фен греалка од 2000W - 15%
Online Shopping Mk
DYNAMIC фен греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC електрична ѕидна греалка од 2000W - 13%
Online Shopping Mk
DYNAMIC електрична ѕидна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC стаклена панелна греалка од 2000W - 7%
Online Shopping Mk
DYNAMIC стаклена панелна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC панелна греалка од 2000W - 8%
Online Shopping Mk
DYNAMIC панелна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 1 Купувач
DYNAMIC плинска греалка - пирамида - 7%
Online Shopping Mk
DYNAMIC плинска греалка - пирамида
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC кварцна греалка од 2000W - 12%
Online Shopping Mk
DYNAMIC кварцна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC кварцна греалка од 2000W - 14%
Online Shopping Mk
DYNAMIC кварцна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
DYNAMIC ПТЦ греалка од 1500W - 26%
Online Shopping Mk
DYNAMIC ПТЦ греалка од 1500W
Уште 6 дена и 12 ч.
 
Handy Heater - мини греалка - 32%
Online Shopping Mk
Handy Heater - мини греалка
Уште 6 дена и 12 ч.
 1 Купувач
Flame Heater - мини греалка - 17%
Online Shopping Mk
Flame Heater - мини греалка
Уште 6 дена и 12 ч.