Одлична BLACK FRIDAY понуда на грејни дела што не смеете да ја пропуштите!

Dynamic Плинска греалка ПИРАМИДА - 37%
OnlineShopping Mk
Dynamic Плинска греалка ПИРАМИДА
Уште 6 дена и 9 ч.
 
Dynamic вертикален калорифер 2000W - 8%
OnlineShopping Mk
Dynamic вертикален калорифер 2000W
Уште 6 дена и 9 ч.
 
Dynamic вертикален калорифер 2000W - 13%
OnlineShopping Mk
Dynamic вертикален калорифер 2000W
Уште 6 дена и 9 ч.
 
DYNAMIC панелна греалка од 2000W - 19%
OnlineShopping Mk
DYNAMIC панелна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 9 ч.
 
DYNAMIC електрична ѕидна греалка од 2000W - 13%
OnlineShopping Mk
DYNAMIC електрична ѕидна греалка од 2000W
Уште 6 дена и 9 ч.