Кварцни, метални, панелни, стаклени и плински греалки и инвертер клими  по супер промотивни цени - Одберете го најлесниот начин до топол дом!

Панелна греалка - модел VIVAX PH-1501 - 7%
Kupinapopust.mk
Панелна греалка - модел VIVAX PH-1501
Уште 3 дена и 15 ч.
 
Тајфун греалка - модел ST TH-T30NP - 33%
Kupinapopust.mk
Тајфун греалка - модел ST TH-T30NP
Уште 3 дена и 15 ч.
 
Маслен радијатор - модел ST OR-2513FNP - 34%
Kupinapopust.mk
Маслен радијатор - модел ST OR-2513FNP
Уште 3 дена и 15 ч.
 
Маслен радијатор - модел ST OR-2511FNP - 31%
Kupinapopust.mk
Маслен радијатор - модел ST OR-2511FNP
Уште 3 дена и 15 ч.
 
Кварцна греалка - модел ST QH-002NP - 35%
Kupinapopust.mk
Кварцна греалка - модел ST QH-002NP
Уште 3 дена и 15 ч.
 
Конвекторска греалка - модел ST CHG-8000NP - 48%
Kupinapopust.mk
Конвекторска греалка - модел ST CHG-8000NP
Уште 3 дена и 15 ч.
 1 Купувач