Детски колички, бебешки постелнини, транспортери, боенки, книги, сложувалки со цени почнувајќи од само 69 ден... Вашите деца и бебиња го заслужуваат само најдоброто!

Kреативни гипсени фигури за боење за вашите деца - 40%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Kреативни гипсени фигури за боење за вашите деца
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Книгата за деца „Мистериите на Гинковата улица“
Центар за едукација и советување
Книгата за деца „Мистериите на Гинковата улица“
Уште 3 дена и 21 ч.
 1 Купувач
Детска играчка - кола Wall Climber - 39%
Тесла Лед
Детска играчка - кола Wall Climber
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Заштитник за аголни површини (за маса или комода) - 53%
Тесла Лед
Заштитник за аголни површини (за маса или комода)
Уште 3 дена и 21 ч.
 8 Купувачи
ЛЕД светлосен спинер - 54%
Тесла Лед
ЛЕД светлосен спинер
Уште 3 дена и 21 ч.
 1 Купувач
Tермометар за бебиња  - 67%
Тесла Лед
Tермометар за бебиња 
Уште 3 дена и 21 ч.
 2 Купувачи