За кристално чист воздух и здрав живот! Прочистувач на воздух - модел Gorenje  OPTIAIR 203M - 6990 ден. / Прочистувач на воздух - модел GoClever CRISTAL AIR CORAL - 4999 ден. / Прочистувач на воздух - модел Blueair PURE 411 - 8699 ден. + бесплатна достава