Се што Ви е потребно на едно место! Фен за сушење коса Iskra, Нутри Практик NET MultiNutrio, рачна правосмукалка Rohnson, овлажнувач на воздух Laica, бокал за филтрирање вода Laica и уште многу производи по супер промотивни цени бесплатна достава