Секаков вид на алати со цени почнувајќи од 299 ден. - Пили, дупчалки, одвртувачи, брусилки и уште многу други производи по супер промотивни цени

Kлуч за гуми TONS FORM / Шифра 000945 - 41%
Неткон системи
Kлуч за гуми TONS FORM / Шифра 000945
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Сет од 40 пара додатоци за клучеви TONS-FORM + кутија / Шифра 000269 - 54%
Неткон системи
Сет од 40 пара додатоци за клучеви TONS-FORM + кутија / Шифра 000...
Уште 3 дена и 21 ч.
 1 Купувач
Дигитално ласерско метро со должина на мерење од 0,05 - 80 м / Шифра 8820043
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Дигитално ласерско метро со должина на мерење од 0,05 - 80 м / Ши...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Електричен заварувач на пластични цефки од 1500W - EXTOL CRAFT - Шифра 419310
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Електричен заварувач на пластични цефки од 1500W - EXTOL CRAFT - ...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Рачен алат со насадни клучеви - EXTOL PREMIUM / Шифра: 8818361
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Рачен алат со насадни клучеви - EXTOL PREMIUM / Шифра: 8818361
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Преносна светилка 230V со држач, кабел 5м / Шифра 43290
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Преносна светилка 230V со држач, кабел 5м / Шифра 43290
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Електричен спреј пиштол за боја - EXTOL CRAFT / Шифра 412114
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Електричен спреј пиштол за боја - EXTOL CRAFT / Шифра 412114
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Пумпа за велосипед со манометар - EXTOL PREMIUM / Шифра 8864200
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Пумпа за велосипед со манометар - EXTOL PREMIUM / Шифра 8864200
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Топловоздушен фен со променлива температура, 2000W - EXTOL CRAFT / Шифра 8794800
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Топловоздушен фен со променлива температура, 2000W - EXTOL CRAFT ...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Ударна дупчалка од 850W EXTOL CRAFT / Шифра 8790031
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Ударна дупчалка од 850W EXTOL CRAFT / Шифра 8790031
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Сет од 32 парчиња врезници и нарезници EXTOL CRAFT / Шифра 29302
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Сет од 32 парчиња врезници и нарезници EXTOL CRAFT / Шифра 29302
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Сет од 21 клуч - вилушкасти / окасти FORUM / Шифра 4730200
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Сет од 21 клуч - вилушкасти / окасти FORUM / Шифра 4730200
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Пиштол за лемење, 40W - EXTOL PREMIUM / Шифра 8894520
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Пиштол за лемење, 40W - EXTOL PREMIUM / Шифра 8894520
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Акумулаторски одвртувач LI-ION, 1500MAH, (2Х) EXTOL INDUSTRIAL/ Шифра 8791151 - 13%
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Акумулаторски одвртувач LI-ION, 1500MAH, (2Х) EXTOL INDUSTRIAL/ Ш...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Еднорачна вибрациона брусилка EXTOL CRAFT - 125W / Шифра 407130
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Еднорачна вибрациона брусилка EXTOL CRAFT - 125W / Шифра 407130
Уште 3 дена и 21 ч.
 1 Купувач
Сет одвртувачи од 18 делови EXTOL CRAFT/ Шифра 53145
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Сет одвртувачи од 18 делови EXTOL CRAFT/ Шифра 53145
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Ударен чекан SDS plus од 1500W EXTOL PREMIUM / Шифра 8890207
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Ударен чекан SDS plus од 1500W EXTOL PREMIUM / Шифра 8890207
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Акумулаторски одвртувач EXTOL CRAFT со LED сијаличка / Шифра 402114
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Акумулаторски одвртувач EXTOL CRAFT со LED сијаличка / Шифра 4021...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Линеарна брусилка со флексибилен продолжеток од 130W EXTOL CRAFT / Шифра 404116 - 13%
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Линеарна брусилка со флексибилен продолжеток од 130W EXTOL CRAFT ...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Сет од 45 делови - насадни клучеви EXTOL PREMIUM / Шифра 8818360
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Сет од 45 делови - насадни клучеви EXTOL PREMIUM / Шифра 8818360
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Ротирачка полирка од 600W EXTOL PREMIUM / Шифра 8892510
Професионални и хоби алати „Купи Алат“ - Нас. Центар
Ротирачка полирка од 600W EXTOL PREMIUM / Шифра 8892510
Уште 3 дена и 21 ч.