Шопинг во Софија - 750 ден.  / Шопинг во Врање - 350 ден. / Посета на Острошки Манастир - 1200 ден. Проверете ги сите понуди и патувајте безгрижно со Т.А „Бисер Пром

Месец Октомври - Острошки Манастир  - 52%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Месец Октомври - Острошки Манастир 
Уште 3 дена и 15 ч.
 
Шопинг во Софија - секоја сабота во месец Октомври - 38%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Шопинг во Софија - секоја сабота во месец Октомври
Уште 3 дена и 15 ч.
 2 Купувачи