Поминете еден квалитетен ден благодарение на нашите еднодневни екскурзии! Шопинг тури за Солун 1+1 ГРАТИС, капење на Халкидики, шопинг во Софија, посета на Острошки Манастир... - цени почнувајќи од само 650 ден.