Еднодневно уживање на плажите на Халкидики - 990 ден. / Еднодневна шопинг тура во Солун - 790 ден. заедно со Т.А „Идеал Превоз“

Месец Јули - Еднодневно капење на плажите на Халкидки - 24%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Месец Јули - Еднодневно капење на плажите на Халкидки
Уште 5 дена и 10 ч.
 
Шопинг во Солун - секоја сабота во месеците Јули и Август - 21%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Шопинг во Солун - секоја сабота во месеците Јули и Август
Уште 5 дена и 10 ч.