11-ти Октомври во Италија - 6130 ден. / Еднодневно уживање на плажите на Халкидики - 990 ден. / Еднодневна шопинг тура во Солун - 790 ден. заедно со Т.А „Идеал Превоз

Шопинг во Солун - секоја сабота во месец Септември - 21%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Шопинг во Солун - секоја сабота во месец Септември
Уште 5 дена и 5 ч.
 
Месец СЕПТЕМВРИ - Еднодневно капење на плажите на Халкидки - 24%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Месец СЕПТЕМВРИ - Еднодневно капење на плажите на Халкидки
Уште 5 дена и 5 ч.