Патувајте слободно - ЛЕТО 2022 - Цени почнувајќи од 1100 ден. по ноќевање по лице

8 дена / 7 ноќи во Неа Врасна - Грција (22.05 - 29.05.2022 год.)  - 10%
Т.А „КупиНаПопуст“
8 дена / 7 ноќи во Неа Врасна - Грција (22.05 - 29.05.2022 год.) 
Уште 2 дена и 22 ч.
 
8 дена / 7 ноќи во Неа Врасна - Грција (22.05 - 29.05.2022 год.)  - 11%
Т.А „КупиНаПопуст“
8 дена / 7 ноќи во Неа Врасна - Грција (22.05 - 29.05.2022 год.) 
Уште 2 дена и 22 ч.
 
Ноќевање за 2 лица / Термин: 24.03 - 06-07.2022 год. - 29%
„Вила Коста“ - Охрид
Ноќевање за 2 лица / Термин: 24.03 - 06-07.2022 год.
Уште 2 дена и 22 ч.
 
7 ноќевања за 1 лице на база полн пансион / Термини по Ваш избор (01.06 - 20.06; 20.06 - 10.07; 10.07 - 31.08; 01.09 - 15.09 и 15.09 - 30.09.2022 год.)
Апартмани и ресторан „Konoba Akustik“ - Сутоморе
7 ноќевања за 1 лице на база полн пансион / Термини по Ваш избор ...
Уште 2 дена и 22 ч.
 
Рафтинг авантура на Тара - Термин - 01.04 - 30.09.2022 год. - 47%
„Highlander“ - Кањон Дрина
Рафтинг авантура на Тара - Термин - 01.04 - 30.09.2022 год.
Уште 2 дена и 22 ч.
 2 Купувачи
Рафтинг авантура на Тара + лудо џип САФАРИ - Термин - 01.04 - 30.09.2022 год. - 45%
„Highlander“ - Кањон Дрина
Рафтинг авантура на Тара + лудо џип САФАРИ - Термин - 01.04 - 30....
Уште 2 дена и 22 ч.
 4 Купувачи