Истражи ги убавините на Македонија! Охрид, Берово, село Младо Нагоричане, Пониква, Струга, Крушево - Цени почнувајќи од само 400 ден.

Ноќевање за 2 лицa / Термин - 21.06 - 30.09.2019 год.
Вила „Јана“ - Маврово
Ноќевање за 2 лицa / Термин - 21.06 - 30.09.2019 год.
Уште 4 дена и 1 ч.
 2 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Вила Савако, Берово
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 4 дена и 1 ч.
 2 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. - 59%
Комплекс „Етно Село Тимчевски“ - С. Младо Нагоричане
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 4 дена и 1 ч.
 11 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. - 38%
Вила “Мариј Блаж“ - Радожда Струга
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 4 дена и 1 ч.
 2 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. - 31%
Вила TOMIĆ - Охрид
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 4 дена и 1 ч.
 2 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. 
Апартмани „Бубамара“ - Крушево
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. 
Уште 4 дена и 1 ч.
 2 Купувачи
Ноќевање за едно лице во комплетно опремени апартмани
Вила „Клепало“ - Берово
Ноќевање за едно лице во комплетно опремени апартмани
Уште 4 дена и 1 ч.
 6 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. - 38%
Апартмани „Никола“ Крушево
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 4 дена и 1 ч.
 6 Купувачи
Со купон од 50 ден. и доплата од само 550 ден. добивате 25% попуст за ноќевање за едно лице во автентично уредени апартмани + вкусен традиционален појадок  - 25%
Ресторан - Вила „Осоговска Куќа“ - Пониква
Со купон од 50 ден. и доплата од само 550 ден. добивате 25% попус...
Уште 4 дена и 1 ч.
 60 Купувачи