Шопинг во Софија - 750 ден.  / Шопинг во Врање - 350 ден. / Организиран автобуски превоз Скопје - Банско - Скопје - 1860 ден. Проверете ги сите понуди и патувајте безгрижно со Т.А „Бисер Пром