Лето во Златни песоци - Бугарија - Неверојатни цени за сместување на база All inclusive ! Само 19 евра по лице во хотел „Dana Park"  / 20 евра Хотел „Царевец“ / 21 евра хотел ,,Dana Palace". Проверете ги нашите понуди!

Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термин - 15.07 - 25.08.2019 год. - 65%
Hotel „Dana Palace***“ - Златни песоци, Бугарија
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термин - 15.07 - 25.08.2...
Уште 2 дена и 19 ч.
 292 Купувачи
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термин - 15.07 - 25.08.2019 год. - 55%
Хотел „Царевец**“- Златни Песоци
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термин - 15.07 - 25.08.2...
Уште 2 дена и 19 ч.
 49 Купувачи
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термин - 15.07 - 25.08.2019 год. - 69%
“Hotel Dana Park**“ - Златни песоци, Бугарија
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термин - 15.07 - 25.08.2...
Уште 2 дена и 19 ч.
 200 Купувачи
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термини - 26.08 - 15.09.2019 год. - 65%
“Hotel Dana Park**“ - Златни песоци, Бугарија
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термини - 26.08 - 15.09....
Уште 2 дена и 19 ч.
 
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термини - 26.08 - 15.09.2019 год. - 67%
Hotel „Dana Palace***“ - Златни песоци, Бугарија
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термини - 26.08 - 15.09....
Уште 2 дена и 19 ч.
 56 Купувачи
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термини -  26.08 - 15.09.2019 год. - 54%
Хотел „Царевец**“- Златни Песоци
Ноќевање по лице на база All Inclusive - Термини -  26.08 - 15.09...
Уште 2 дена и 19 ч.