Скијање, снегулки, топол чај и потоа СПА релаксација... Потсетува на Банско, зарем не? Цени почнувајќи од само 1500 ден. (24 евра) по лице во прекрасниот хотел „Sunrise Park & Spa Complex

Термин 06.01 - 20.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Хотел „Sunrise Park&Spa Complex“, Банско
Термин 06.01 - 20.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Уште 6 дена и 6 ч.
 
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Хотел „Sunrise Park&Spa Complex“, Банско
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Уште 6 дена и 6 ч.
 
Термин - 13.12 - 22.12.2018 год. и 10.03 - 31.03.2019 год.
Хотел „Sunrise Park&Spa Complex“, Банско
Термин - 13.12 - 22.12.2018 год. и 10.03 - 31.03.2019 год.
Уште 6 дена и 6 ч.