Одличен избор на хотел за вашиот зимски одмор со цени почнувајќи од само 23 евра по лице за ноќевање со појадок и вечера
Mountain Paradise ве очекува. Проверете ги нашите понуди!

Термин - 01.01 - 03.01; 06.01 - 12.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
Термин - 01.01 - 03.01; 06.01 - 12.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Уште 2 ч. 39 мин.
 12 Купувачи
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Уште 2 ч. 39 мин.
 12 Купувачи
Термин 01.12 - 22.12.2018 год. или 10.03 - 31.03.2019 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
Термин 01.12 - 22.12.2018 год. или 10.03 - 31.03.2019 год.
Уште 2 ч. 39 мин.