Хотели со цени почнувајќи од само 744 ден. (12 евра) по лице за сместување со појадок, појадок и вечера или All Inclusive! Одберете ја Вашата понуда и препуштете се во убавините, чистиот планински воздух и минералната вода кои Ви ги нуди Банско

Термин - 29.10 - 01.03.2019 год.
Хотел „Katerina SKI & SPA“ - Банско
Термин - 29.10 - 01.03.2019 год.
Уште 1 ден и 10 ч.
 
Термин - 18.12 - 10.03.2019 год.
Хотел „SPA VITA SPRINGS“, c. Бања - Банско
Термин - 18.12 - 10.03.2019 год.
Уште 1 ден и 10 ч.