Бадникова вечер + Божиќна вечера со музичка програма и детска анимација со Дедо Мраз или 2,5 или 7 ноќевања до 20.12.2018 г. во период по избор во  Хотел „3 Планини“, Разлог со цени почнувајќи од 4362 ден.