Се што треба да направите е да го одберете вистинскиот третман, да се препуштите и да уживате во Центар за рехабилитација „Св. Јован"

Медицинска масажа на цело тело + масажа со вулкански камења во времетраење од 30 мин. - 61%
Центар за рехабилитација „Св.Јован“, нас. Центар
Медицинска масажа на цело тело + масажа со вулкански камења во вр...
Уште 2 дена и 18 ч.
 1 Купувач
Миопунктура или акупунктура + ГРАТИС третман со вулкански камења  - 31%
Центар за рехабилитација „Св.Јован“, нас. Центар
Миопунктура или акупунктура + ГРАТИС третман со вулкански камења 
Уште 2 дена и 18 ч.
 
Спортска (финска) масажа или ортопедска масажа на ГРБ + мобилизација  - 70%
Центар за рехабилитација „Св.Јован“, нас. Центар
Спортска (финска) масажа или ортопедска масажа на ГРБ + мобилизац...
Уште 2 дена и 18 ч.
 
Медицинска масажа на ГРБ + мобилизација - 72%
Центар за рехабилитација „Св.Јован“, нас. Центар
Медицинска масажа на ГРБ + мобилизација
Уште 2 дена и 18 ч.