Масажа на цело тело за трудници - 250 ден. / Релакс масажа на цело тело или ароматерапија - 390 ден. / Рефлекс масажа на стапала или масажа на лице - 190 ден. / Медицинска масажа по избор - 290 ден. во Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева

Рефлекс масажа на стапала или масажа на лице - 37%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Рефлекс масажа на стапала или масажа на лице
Уште 2 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
Релакс масажа на цело тело или ароматерапија - 44%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Релакс масажа на цело тело или ароматерапија
Уште 2 дена и 5 ч.
 22 Купувачи
Масажа на цело тело за трудници во времетраење од 45 мин. - 35%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Масажа на цело тело за трудници во времетраење од 45 мин.
Уште 2 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
Антицелулитна масажа во времетраење од 50 мин.  - 35%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Антицелулитна масажа во времетраење од 50 мин. 
Уште 2 дена и 5 ч.
 16 Купувачи
Масажа на цело тело во времетраење од 45 мин. или масажа на грб, врат и рамена во времетраење од 30 мин. - 42%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Масажа на цело тело во времетраење од 45 мин. или масажа на грб, ...
Уште 2 дена и 5 ч.
 39 Купувачи
Медицинска масажа по избор: грб врат и рамена или грб и нозе во времетраење од 30 мин.  - 28%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Медицинска масажа по избор: грб врат и рамена или грб и нозе во в...
Уште 2 дена и 5 ч.
 59 Купувачи