Масажи | Ослободете се од болката и напнатоста во мускулите во Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ | kupinapopust.mk

Ослободете се од болката и напнатоста во мускулите во Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева

Медицинска масажа по избор: грб врат и рамена или грб и нозе во времетраење од 30 мин. - 28%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Медицинска масажа по избор: грб врат и рамена или грб и нозе во в...
Уште 17 ч. 52 мин.
 23 Купувачи
  • од 290 ден.
Спортска масажа по избор: масажа на цело тело во времетраење од 45 мин. или масажа на грб, врат и рамена во времетраење од 30 мин.  - 42%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Спортска масажа по избор: масажа на цело тело во времетраење од 4...
Уште 17 ч. 52 мин.
 20 Купувачи
  • од 290 ден.
Антицелулитна масажа во времетраење од 50 мин. - 35%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Антицелулитна масажа во времетраење од 50 мин.
Уште 17 ч. 52 мин.
 16 Купувачи
  • 390 ден.
  • 600 ден.
Масажа на цело тело за трудници во времетраење од 45 мин. - 50%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Масажа на цело тело за трудници во времетраење од 45 мин.
Уште 17 ч. 52 мин.
 2 Купувачи
  • 250 ден.
  • 500 ден.
Релакс масажа на цело тело или ароматерапија  - 44%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Релакс масажа на цело тело или ароматерапија 
Уште 17 ч. 52 мин.
 17 Купувачи
  • од 390 ден.
Рефлекс масажа на стапала или масажа на лице - 37%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Рефлекс масажа на стапала или масажа на лице
Уште 17 ч. 52 мин.
 3 Купувачи
  • од 190 ден.
Масажа со апарат по избор: термомасажен жад кревет, вибрациона масажа, мултифункционален апарат, турмалински елек, тенс апарат, масажер за врат и рамена, шиатсу масажер, масажер за нозе или крио апарат - 50%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Масажа со апарат по избор: термомасажен жад кревет, вибрациона ма...
Уште 17 ч. 52 мин.
 1 Купувач
  • од 100 ден.