Медицинска масажа во комбинација со вендузи cupping терапија - 450 ден. / Еден третман физикална терапија - 350 ден. во Центарот за рехабилитација, физикална и кинезитерапија „КИНЕЗИКА“  

Медицинска масажа во комбинација со вендузи cupping терапија - 44%
Физиотерапија и рехабилитација „КИНЕЗИКА“
Медицинска масажа во комбинација со вендузи cupping терапија
Уште 4 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Ласер терапија, ултразвук, електростимулации, масажа и кинезитерапија - 42%
Физиотерапија и рехабилитација „КИНЕЗИКА“
Ласер терапија, ултразвук, електростимулации, масажа и кинезитера...
Уште 4 дена и 2 ч.