Целосен интензивен двомесечен основен курс по Германски, Албански или Грчки јазик за само 790 ден. или целосен двомесечен курс А1.1 степен по Германски јазик  за само 1590 ден. во едукативно-образовниот центар "СОНИ-ЛОГОС"

Уверение за познавање на англиски или германски јазик
Едукативно - образовен центар - Сони Логос
Уверение за познавање на англиски или германски јазик
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Уверение за познавање на програми за канцелариско работење
Едукативно - образовен центар - Сони Логос
Уверение за познавање на програми за канцелариско работење
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Целосен интензивен двомесечен основен курс по Грчки јазик
Едукативно - образовен центар - Сони Логос
Целосен интензивен двомесечен основен курс по Грчки јазик
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Целосен интензивен двомесечен основен курс по Германски јазик - 74%
Едукативно - образовен центар - Сони Логос
Целосен интензивен двомесечен основен курс по Германски јазик
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Целосен двомесечен курс А1.1 степен по Германски јазик - 74%
Едукативно - образовен центар - Сони Логос
Целосен двомесечен курс А1.1 степен по Германски јазик
Уште 4 дена и 10 ч.
 3 Купувачи