Online курсеви по англиски, шпански, француски, италијански и германски јазик, Toefl или Aelts курсеви, социјално моделирани часови за Вашите лични потреби и online курсеви по гитара со цени почнувајќи од само 250 ден.

6, 12 или 18 месечен online курс за Microsoft Excel - 90%
Online курсеви „Goethe Sprachschule“
6, 12 или 18 месечен online курс за Microsoft Excel
Уште 3 дена и 9 ч.
 
6, 12 или 18 месечен online курс по Шпански јазик - 90%
Online курсеви „Goethe Sprachschule“
6, 12 или 18 месечен online курс по Шпански јазик
Уште 3 дена и 9 ч.
 
Интензивен курс по Германски јазик А1/2, А2/1 или А2/2 ниво  - 38%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Интензивен курс по Германски јазик А1/2, А2/1 или А2/2 ниво 
Уште 3 дена и 9 ч.
 
Почетен курс по Англиски или Германски јазик А1/1 ниво во група  - 38%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Почетен курс по Англиски или Германски јазик А1/1 ниво во група 
Уште 3 дена и 9 ч.
 
Детски курс по англиски или германски - 40%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Детски курс по англиски или германски
Уште 3 дена и 9 ч.
 
Online курс за Master Herbalist - 90%
International Open Academy
Online курс за Master Herbalist
Уште 3 дена и 9 ч.
 
Online курс по менаџмент на човечки ресурси и исплати - 90%
International Open Academy
Online курс по менаџмент на човечки ресурси и исплати
Уште 3 дена и 9 ч.
 1 Купувач
Online курс по сметководство и книговодство - 90%
International Open Academy
Online курс по сметководство и книговодство
Уште 3 дена и 9 ч.
 1 Купувач
120 часа online курс по Англиски јазик (TEFLS / TESOL) - 90%
International Open Academy
120 часа online курс по Англиски јазик (TEFLS / TESOL)
Уште 3 дена и 9 ч.
 
Специјално моделирани часови за Вашите лични потреби - 60%
Едукативен центар Стар ДT - Нас. Центар
Специјално моделирани часови за Вашите лични потреби
Уште 3 дена и 9 ч.