Достапни над 30 онлајн курсеви - Учете Англиски, Германски, Шпански, Италијански, Microsoft Excel, Ielts, Photoshop и многу други. Цени од 434 денари.

Обука за Adobe Photoshop
Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ
Обука за Adobe Photoshop
Уште 6 дена и 17 ч.
 
Обука за креирање на кампањи на Facebook, Instagram и Linkedin
Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ
Обука за креирање на кампањи на Facebook, Instagram и Linkedin
Уште 6 дена и 17 ч.
 3 Купувачи
3 часа и 2 мин. за Online курс за Fitnees/GYM Instructor Training - 98%
Lead Academy
3 часа и 2 мин. за Online курс за Fitnees/GYM Instructor Training
Уште 6 дена и 17 ч.
 4 Купувачи
10 часа и 15 мин. за Online курс за TEFL/TESOL од „Lead Academy“ - 98%
Lead Academy
10 часа и 15 мин. за Online курс за TEFL/TESOL од „Lead Academy“
Уште 6 дена и 17 ч.
 2 Купувачи
2 часа и 2 мин. за Online курс за Child Psychology  - 98%
Lead Academy
2 часа и 2 мин. за Online курс за Child Psychology 
Уште 6 дена и 17 ч.
 1 Купувач
9 часа и 48 мин. за Online курс за Project Manager Training - 98%
Lead Academy
9 часа и 48 мин. за Online курс за Project Manager Training
Уште 6 дена и 17 ч.
 2 Купувачи
1 час и 50 мин. Online курс за Diet & Nutriton Level 3 - 98%
Lead Academy
1 час и 50 мин. Online курс за Diet & Nutriton Level 3
Уште 6 дена и 17 ч.
 1 Купувач
6 месечен online Ielts курс - 98%
Cambridge Academy
6 месечен online Ielts курс
Уште 6 дена и 17 ч.
 4 Купувачи
6 месечен online курс по англиски јазик - 97%
Oxford Language Institut
6 месечен online курс по англиски јазик
Уште 6 дена и 17 ч.
 16 Купувачи
6 месечен online курс по Германски јазик - 97%
Online курсеви „Goethe Sprachschule“
6 месечен online курс по Германски јазик
Уште 6 дена и 17 ч.
 73 Купувачи