Детски курс по Англиски или Германски јазик - 600 ден. / Индивидуални часови по општ или деловен Англиски јазик - 2500 ден. / Почетен курс по Англиски или Германски јазик А1/1 ниво во групка - 800 ден. / Сертификат за познавање на странски јазик - 800 ден. / Интензивен курс по Германски јазик А1/2, А2/1 или А2/2 ниво - 1000 ден. во Центарот за јазици „Angel Ves

Интензивен курс по Германски јазик А1/2, А2/1 или А2/2 ниво  - 38%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Интензивен курс по Германски јазик А1/2, А2/1 или А2/2 ниво 
Уште 2 дена и 3 ч.
 
Сертификат за познавање на странски јазик - 50%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Сертификат за познавање на странски јазик
Уште 2 дена и 3 ч.
 
Почетен курс по Англиски или Германски јазик А1/1 ниво во група  - 38%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Почетен курс по Англиски или Германски јазик А1/1 ниво во група 
Уште 2 дена и 3 ч.
 
Детски курс по англиски или германски - 40%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Детски курс по англиски или германски
Уште 2 дена и 3 ч.
 
Индивидуални часови по општ или деловен Англиски јазик - 44%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Индивидуални часови по општ или деловен Англиски јазик
Уште 2 дена и 3 ч.