Ретинол третман на лице - 330 ден. Медицински peel off третман на лице - 390 ден. /  Колаген активатор третман на лице - 390 ден. / Дијамантска микродермоабразија - 990 ден. /  Дермаролер третман за ревитализација на вашето лице - 990 ден. во специјалистичката ординација по дерматовенерологија и естетска медицина "Skin Solution"

Mедицински peel off третман на лице - 82%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Mедицински peel off третман на лице
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Колаген активатор третман на лице - 78%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Колаген активатор третман на лице
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Ретинол третман на лице - 73%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Ретинол третман на лице
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Дијамантска микродермоабразија за кристално чисто лице - 51%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Дијамантска микродермоабразија за кристално чисто лице
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Дермаролер третман на лице - 67%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Дермаролер третман на лице
Уште 2 дена и 2 ч.