Витамински третман на лице со хијалурон - 250 ден. / Третман за подочници - 350 ден. / Депилација на раце, нозе и пазуви со ладен восок - 370 ден. / Механичко чистење на лице + ултразвук + пилинг + крема + витаминска маска - 490 ден. во салон за убавина „Био Аестетик

Механичко чистење на лице + ултразвук + пилинг + крема + витаминска маска - 55%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Механичко чистење на лице + ултразвук + пилинг + крема + витаминс...
Уште 6 дена
 1 Купувач
Депилација на раце, нозе и пазуви со ладен восок
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Депилација на раце, нозе и пазуви со ладен восок
Уште 6 дена
 1 Купувач
 Третман за подочници
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
 Третман за подочници
Уште 6 дена
 3 Купувачи
Витамински третман на лице со хијалурон
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Витамински третман на лице со хијалурон
Уште 6 дена
 5 Купувачи