Витамински третман на лице со хијалурон - 250 ден. / Депилација со ладен восок - 370 ден. Третман за подочници - 350 ден. / Антицелулитна масажа - 200 ден. Новогодишен третман на лице со ботокс - 990 денво Салон за убавина Био Аестетик