Витамински третман на лице со хијалурон - 250 ден. / Депилација на цели раце или нозе со ладен восок - 250 ден.  Класичен педикир + чупање- 300 ден. во салон за убавина Био Аестетик

Депилација на цело тело со восок за еднократна употреба + Anti Age третман на лице
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Депилација на цело тело со восок за еднократна употреба + Anti Ag...
Уште 6 дена и 13 ч.
 
Класичен педикир + чупање
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Класичен педикир + чупање
Уште 6 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Пополнување на усни со хијалурон - 30%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пополнување на усни со хијалурон
Уште 6 дена и 13 ч.
 
Пакет од 5 рачни антицелулитни третмани со биотеа + ГРАТИС 3 машински масажи
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 5 рачни антицелулитни третмани со биотеа + ГРАТИС 3 маши...
Уште 6 дена и 13 ч.
 
Безболна депилацијa за мажи на регија по избор со филм восок 
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Безболна депилацијa за мажи на регија по избор со филм восок 
Уште 6 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Механичко чистење на лице + ултразвук + пилинг + крема + витаминска маска
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Механичко чистење на лице + ултразвук + пилинг + крема + витаминс...
Уште 6 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Депилација на цели раце или нозе со ладен восок
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Депилација на цели раце или нозе со ладен восок
Уште 6 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг
Уште 6 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Остранување на стрии и затегнување на тонус на опуштена кожа   со кремите од New Skin во салон за убавина „Био Аестетик“ - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Остранување на стрии и затегнување на тонус на опуштена кожа   со...
Уште 6 дена и 13 ч.
 
Надградба на свилени трепки + ГРАТИС Eyeliner на горен и долен капак  во Салон за убавина „Био Аестетик“ - 37%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Надградба на свилени трепки + ГРАТИС Eyeliner на горен и долен ка...
Уште 6 дена и 13 ч.
 
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг - 43%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг
Уште 6 дена и 13 ч.
 
Депилација со ладен восок на раце, пазуви и нозе  - 15%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Депилација со ладен восок на раце, пазуви и нозе 
Уште 6 дена и 13 ч.
 1 Купувач
 Третман со Fibroblast за решение за кожа со акни, проширени пори, лузни од акни и флеки - 73%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
 Третман со Fibroblast за решение за кожа со акни, проширени пори...
Уште 6 дена и 13 ч.
 
Витамински третман на лице со хијалурон
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Витамински третман на лице со хијалурон
Уште 6 дена и 13 ч.
 12 Купувачи