Дајте му младешки изглед и сјај на Вашето лице со третманите за лице - медицински третман, дијамантска микродермоабразија и дермаролер третман по супер промотивни цени во специјалистичката ординација за дерматовенерологија и естетска медицина "Skin Solution"

Дермаролер третман на лице - 67%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Дермаролер третман на лице
Уште 10 ч. 16 мин.
 2/15 Купувачи
Медицински третман на лице - 74%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Медицински третман на лице
Уште 10 ч. 16 мин.
 4 Купувачи
Дијамантска микродермоабразија за кристално чисто лице - 51%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Дијамантска микродермоабразија за кристално чисто лице
Уште 10 ч. 16 мин.
 2 Купувачи