Третман за длабинско чистење, освежување и разубавување на Вашето лице “Hydra Clean“ - 784 ден. / Techni Spa ефикасен третман за отстранување на целулитот на цело тело - 890 ден. / IPL ласерски третман (трајно отстранување на несаканите влакна, дамки, лузни, акни или фотоподмладување) - 990 ден. во институтот за убавина „Дермаестетика“

Techni Spa ефикасен третман за отстранување на целулитот на цело тело - 63%
Институт за убавина „Дермаестетика“ - нас. Центар
Techni Spa ефикасен третман за отстранување на целулитот на цело ...
Уште 6 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Tретман за длабинско чистење, освежување и разубавување на Вашето лице “Hydra Clean“ - 51%
Институт за убавина „Дермаестетика“ - нас. Центар
Tретман за длабинско чистење, освежување и разубавување на Вашето...
Уште 6 дена и 21 ч.
 
IPL ласерски третман (трајно отстранување на несаканите влакна, дамки, лузни, акни или фотоподмладување) - 67%
Институт за убавина „Дермаестетика“ - нас. Центар
IPL ласерски третман (трајно отстранување на несаканите влакна, д...
Уште 6 дена и 21 ч.
 1 Купувач