Шишање, миење и фенирање за жени и мажи, нијансирање со техника по Ваш избор, третмани на лице во Мое Студио „Дадар“ со цени почнувајќи од 200 ден.

Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 1 ден и 11 ч.
 54 Купувачи