Шеќерна (египетска) депилација на цело тело - 490 ден. / Ладна депилација на цело тело - 390 ден. / ТУИ-НА масажа на цело тело - 450 ден. / Медицинска масажа на грб, врат и раце - 250 ден. / Релакс масажа на цело тело - 290 ден. во салонот за убавина „Cydonia

Шеќерна (египетска) безболна депилација на цело тело
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
Шеќерна (египетска) безболна депилација на цело тело
Уште 2 ч. 42 мин.
 1/10 Купувач
Ладна депилација на цело тело 
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
Ладна депилација на цело тело 
Уште 2 ч. 43 мин.
 
ТУИ-НА традиционална кинеска масажа на цело тело со акупресура во времетраење од 60 мин.
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
ТУИ-НА традиционална кинеска масажа на цело тело со акупресура во...
Уште 2 ч. 42 мин.
 1 Купувач
Медицинска масажа на врат, грб и раце вo времетраење од 30 мин.
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
Медицинска масажа на врат, грб и раце вo времетраење од 30 мин.
Уште 2 ч. 42 мин.
 6 Купувачи
Релакс масажа на цело тело со етерични масла во времетраење од 40 мин.
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
Релакс масажа на цело тело со етерични масла во времетраење од 40...
Уште 2 ч. 43 мин.
 2 Купувачи