Педикир - 300 ден. / Антицелулитна мадеро масажа - 390 ден. / Третман 10 стимулации - 700 ден. / 10 третмани солариум - 1500 ден. и уште многу други понудо по најповолни цени во салон за убавина „Тим Бјути

10 третмани солариум во времетраење од по 10 минути
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
10 третмани солариум во времетраење од по 10 минути
Уште 18 ч. 27 мин.
 
Антицелулитна мадеро масажа во времетраење од 60 мин.  - 51%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
Антицелулитна мадеро масажа во времетраење од 60 мин. 
Уште 18 ч. 27 мин.
 5 Купувачи
5 стимулации, 5 боди врапинг и 10 ултразвук третмани - 80%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
5 стимулации, 5 боди врапинг и 10 ултразвук третмани
Уште 18 ч. 27 мин.
 1 Купувач
 10 антицелулитни масажи - 64%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
 10 антицелулитни масажи
Уште 18 ч. 27 мин.
 
Пакет: купка, пилинг, масажа на раце и отстранување на кутикули + маникир по избор (француски или декоративен) - 56%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
Пакет: купка, пилинг, масажа на раце и отстранување на кутикули +...
Уште 18 ч. 27 мин.
 6 Купувачи
Педикир со купка, пилинг и масажа на стапала, отстранување на кутикули, полирање и лакирање на нокти - 45%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
Педикир со купка, пилинг и масажа на стапала, отстранување на кут...
Уште 18 ч. 27 мин.
 11 Купувачи
10 стимулации  - 77%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
10 стимулации 
Уште 18 ч. 27 мин.
 1 Купувач