Пакет од 3 ултразвучни пилинзи - 990 ден. / Lifting на лице - 590 ден. / Кислороден третман на лице - 590 ден. / Шеќерна депилација на интима - 390 ден. / Шеќерна депилација на пазуви - 90 ден. / Пакет од 5 вакуум системи - 900 ден. во козметичкиот салон и центар за едукација „Tropic Belleza

Пакет од 3 ултразвучни пилинзи  - 53%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Пакет од 3 ултразвучни пилинзи 
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Шеќерна депилација на интима - 13%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Шеќерна депилација на интима
Уште 6 дена и 8 ч.
 2 Купувачи
Шеќерна депилација на пазуви - 40%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Шеќерна депилација на пазуви
Уште 6 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Пакет од 5 вакуум системи за брзо и лесно слабеење и отстранување на целулитот од вашето тело - 50%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Пакет од 5 вакуум системи за брзо и лесно слабеење и отстранување...
Уште 6 дена и 8 ч.