Механичко чистење на лице - 490 ден. / Депилација за мажи - 290 ден. /  Депилација на интима - 200 ден. во салон за убавина „Био Аестетик

Професионален третман на лице за мрсна и комбинирана кожа со алфа и бета хидроксиацидс - 53%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Професионален третман на лице за мрсна и комбинирана кожа со алфа...
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Anti-age третман на лице после сончање со гликолна и манделична киселина - 71%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Anti-age третман на лице после сончање со гликолна и манделична к...
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Класичен педикир + лакирање со боја по избор во салон за убавина „Био Аестетик“ - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Класичен педикир + лакирање со боја по избор во салон за убавина ...
Уште 17 ч. 44 мин.
 4 Купувачи
Трајна шминка PureBeau со органски бои на веѓи  - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Трајна шминка PureBeau со органски бои на веѓи 
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Биоревитализирачки лифтинг на цело лице или на регија по ваш избор (околу очи, ситни бори околу усни, бори на чело) во салон за убавина „Био Аестетик“
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Биоревитализирачки лифтинг на цело лице или на регија по ваш избо...
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Витамински третман на лице со хијалурон
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Витамински третман на лице со хијалурон
Уште 17 ч. 44 мин.
 1 Купувач
Ласерски третман на лице за отстранување на влакна - 83%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Ласерски третман на лице за отстранување на влакна
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Депилација на раце, нозе и пазуви со ладен восок
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Депилација на раце, нозе и пазуви со ладен восок
Уште 17 ч. 44 мин.
 1 Купувач
Бразилска депилација на интима со чист восок за една употреба
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Бразилска депилација на интима со чист восок за една употреба
Уште 17 ч. 44 мин.
 1 Купувач
Безболна депилацијa за мажи на регија по избор со филм восок 
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Безболна депилацијa за мажи на регија по избор со филм восок 
Уште 17 ч. 44 мин.
 1 Купувач
Механичко чистење на лице + ултразвук + пилинг + крема + витаминска маска
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Механичко чистење на лице + ултразвук + пилинг + крема + витаминс...
Уште 17 ч. 44 мин.
 
ЛИПО ТРАП - линија за ремоделирање и слабеење
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
ЛИПО ТРАП - линија за ремоделирање и слабеење
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Надградба на свилени трепки + ГРАТИС освежувачки третман со пилинг на лице (Peel2Glow - Skintech) за порцелански изглед на кожата - 45%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Надградба на свилени трепки + ГРАТИС освежувачки третман со пилин...
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Третман за затегнување на стомакот и намалување на стриите и обемот
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Третман за затегнување на стомакот и намалување на стриите и обем...
Уште 17 ч. 44 мин.
 
Чистење на лице + пилинг + ласерска епилација
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Чистење на лице + пилинг + ласерска епилација
Уште 17 ч. 44 мин.
 
 Третман за подочници
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
 Третман за подочници
Уште 17 ч. 44 мин.
 3 Купувачи