Депилација на раце со шеќерна паста - 180 ден. / Депилација со шеќерна паста на пола нозе и интима - 450 ден. / Педикир + гел лак - 600 ден. / Маникир + гел лак на природни нокти - 420 ден. во салонот за убавина „Lady M